LA OLIVA PINTXOS Y VINOS

LA OLIVA PINTXOS Y VINOS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 41 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Oliva Pintxos y Vinos. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2022 om 19:58 Normaal gezien denk ik altijd bij een 1 ster review op een verder hoge rating: je zal altijd zeikerds hebben. Maar ik snap werkelijk niet hoe dit restaurant aan z'n 4,2 sterren komt. Kleine porties, niet vers, extreem duur voor wat je krijgt.Afrader!
23 jan 2022 om 19:53 Good tapas!
22 jan 2022 om 1:28 Lekker!
17 dec 2021 om 21:23 Heerlijk gegeten. Het was zelfs nog heet toen het bezorgd werd. Absolute aanrader als je lekker tapas wil eten.
28 jun 2021 om 8:00 Heerlijk eten, netjes verpakt.
20 mrt 2021 om 11:29 Good selection, fresh, well packed, enjoyed a lot!
12 feb 2021 om 17:15 Na 1 uur en 40 minuten wachten kreeg ik 4 Dirk van den Broek diepvries kwaliteit taaie Gambas, een bak hompen witte aardappels met een kwak ondefinieerbare saus en vieze pepers. 27 euro! En niet eens iets extra's voor het lange wachten. AFRADER! BAH!
19 jan 2021 om 13:40 We eten graag in het restaurant, maar de kwaliteit van het bezorgde eten viel tegen. Sommige tapas waren matig op smaak, en de olijven waren zelfs zo totaal smakeloos dat ze niet te eten waren. Dat zou beter moeten kunnen.
19 jan 2021 om 6:51 ik vond de paella matig van smaak rijst met een kleur
30 dec 2020 om 20:55 Erg lekker en grote porties. Een lekker bakje olijven erbij gekregen. Kwaliteit ook zeer te spreken.
26 nov 2020 om 22:03 Thuis bezorger BEROERD,± 40 minuten later dan bevestigd KOUD afgeleverd. LA OLIVA top, op eigen initiatief opnieuw een warme maaltijd geregeld, vinnen 20 min, das pas services:) Zou thuisbezorgd een voorbeeld aan kunnen, moeten nemen.
13 nov 2020 om 20:50 Really nice dinner. Pimientos and pintxos were top! Tortilla with chorizo slightly under expectations. I think I'll try it again every now and then